Hjortholms Ishus

Vi har genåbnet vores ishus, nu med økologisk Hansens is!

I Hjortholms ishus kan du få alle dine indrømme opfyldt! Vi viser og serverer alt det lækre vi kan finde på med Hansens Flødeis. Ispinde dyppet i lun chokolade og pyntet. Softice med frisk iscreme pyntet med hjemmelavet karamel- eller chokoladesauce og drysset med f.eks. brændt nougat eller kandiserede hasselnødder. 

Eller en helt klassisk gammeldags vaffelis med kugler, flødeskum og syltetøj. 

 

HANSENS ISPINDE 

Hansens Økologiske Ispinde og Vafler. Hele sortimentet er økologisk. Her er det hele, fra den lille børneis til den helt store vaffelis. Flødeis, saftis og økologiske veganske is, baseret på kokosmælk. Isen fremstilles efter Hansens metoder af frisk økologisk mælk, som vi hver dag afhenter på lokale gårde. O`Payo og Nougat ispinde er hånddyppede i chokolade, og de pakkes ind i ispapiret i hånden – ligesom Hans Hansen gjorde på Hillerød mejeri i 1930’erne.

 

HANSENS FRISKE ISCREME

Så er det er næsten som at være der selv, på Hansens mejeri i Jægerspris. HVAD ER EN FRISK ISCREME – Før i tiden hed en flødeis aldrig andet end iscreme, ligesom ice cream på engelsk. Vores idé er at give softice et nyt og bedre liv, for siden den kom til Danmark i 60’erne er det gået støt ned ad bakke. Og det er meget enkelt når man vil det godt. Mælken ankommer frisk til mejeriet, vi blander isblandingen og tapper den af i dunke, hvorefter den leveres til den lokale iscreme-maskine.

 

 

hjorholms-ishus|hansens-is